"Ingen hindring er for stor"

Selve Ideen

Ideen til selve "Selv Verket" kom etter år med noe som kalles for scrapbooking.

Etter et besøk på en hobby messe på Lillestrøm fikk jeg ideen om å begynne med decoupage på ulike treartikler og papp artikler. Jeg dro hjem for å eksperimentere med de produktene jeg hadde i kofferten og dette ble begynnelsen på et kapittel innenfor det som senere skulle bli "Selv Verket". Etter å ha laget noen produkter, fant jeg ut at dette var noe jeg ville gjøre i større skala. Ideen om "Selv Verket" begynte og ulme, men jeg trengte noe mer. Jeg likte allerede scrapbooking og hadde laget invitasjonene til vårt bryllup, og tenkte at dette kunne kanskje være noe flere ønsket å få. Et personlig preg på invitasjoner. Siden har ideene blitt flere, noe dere ser resultat av på denne siden.

Produktene

Det som en gang begynte med bilder og klistremerker, har nå blitt til ulike produkter med enten standard motiv eller personlige motiver. Jeg har laget personlige brett og invitasjoner på forespørsler.

Samarbeid

I dag består mitt samarbeid av fotografier fra G.Perstuen, disse vil du se på div av mine produkter. Jeg har også et samarbeid med min mor som deler samme lidenskap som meg for scrapping. Hun bidrar med ulike 3D-kort og Anton Pieck bilder.

Produkter tilgjengelig

     
  • Serveringsbrett/pyntebrett
  • Telysglass
  • Invitasjoner
  • Kort til alle anledninger
  • Div unike varer som Anton Pieck bilder
   

Alle produktene bortsett fra våre unike varer kan personliggjøres.

Ønsker du bilde av barna, katten, hytta, huset, et fint fotografi? Alt lar seg gjøre.